KaK.cz - počítače plné života

Telefon

Potřebujete poradit?
326 729 369

Košík , 0 ks zboží , 0 Kč

Ochrana osobních údajů

Internetový obchod kak.cz děkuje za Vaší důvěru a zavazuje se, že bude chránit Vámi poskytnutá data, která musela být uvedena při realizaci objednávky.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.


Společnost KaK Computers s. r. o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.


Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží.


Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost KaK Computers s. r. o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Osobní údaje je možno na výslovnou žádost zákazníka vymazat z naší databáze.

Proč nakoupit u nás ?

  1. Máme vlastní servis

    Potřebujete pomoci s novým počítačem nebo elektronikou?
    Náš technik vám přijede pomoci přímo k vám domů nebo do firmy!
    více info

  2. Osobní odběry ZDARMA

    Vyzvedněte si zboží ve 17 městech po celé ČR.
    více info

  3. Doprava ZDARMA

    Zboží nad 2.500Kč vám zašleme zdarma po celé ČR.
    více info

  4. Studentské slevy

    Pro držitele karet ISIC, ITIC,
    IYTC, ALIVE
    poskytujeme slevy
    na celý sortiment.
    více info