Naše prodejna je přetěhována do nových prostor v Kosmonosích. Kontakt zde.

Hlavní nabídka

Recenze k Fritéza DELONGHI F 28311

Zajímají Vás názory a recenze na Fritéza DELONGHI F 28311? U nás má zatím hodnocení 4.8 z 5 hvězdiček od 13 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Fritéza DELONGHI F 28311. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Fritéza DELONGHI F 28311 i vy.

Fritéza DELONGHI F 28311

2 389 Kč

Hodnocení (1 - 20)

Jaromír

#1

  • Velká spokojenost děkuji Bulva

18. květen 2022, 19:41

Martina

#2

fritéza pouze na 1,2l oleje,ovládání,vytahování košíku velmi dobré.zatím spokojenost

12. květen 2022, 07:04

Jitka

#3

  • - rychlost zahřátí
  • - nízká spotřeba oleje

27. duben 2022, 09:49

Jiří

#4

18. duben 2022, 07:11

Rostislav

#5

21. červen 2021, 17:48

Josef

#6

Špičkový produkt.
Nevěřil jsem tomu, že díky otočnému koši bude jídlo míň mastné, ale opak je pravdou. Řízky jsou křupavé i po delší době od usmažení. Bál jsem se zároveň i malému obsahu koše, což bylo mylné. Dále jsem se bál toho, že při naklonění fritovací nádoby se pokrm z jedné strany neudělá - opět moje mylná představa.
Rychle se rozpálí, snadná manipulace.

4. leden 2021, 13:19

Ludmila

#7

13. listopad 2019, 10:07

Monika

#8

S fritézou jsem spokojená. Měla jsem předtím stejný typ od Gorenje a vydržel X let, tak uvidím, co vydrží Delonghi. :)

  • úspora oleje, praktická obsluha při výměně oleje

13. březen 2019, 21:23

Miroslav

#9

Ve výsledku jsem s produktem spokojen, rychle se nahřeje olej, je potřeba malé množství, vypouštěcí hadička, Jediné co mi vadí je extra krátký přívodní kabel a při smažení hranolek zkondenzovaná voda postupně odkapává okolo víka a stéká po obvodu fritézy

  • hadička na vypouštění,
  • pachový filtr,
  • malé množství oleje
  • rychle se nahřeje olej
  • krátký přívodní kabel,

12. březen 2019, 10:53

Hana

#10

  • Zboží přišlo v pořádku a druhý den po objednání.Vše OK

7. březen 2019, 14:05

Pavel

#11

Zajímavá konstrukce, která splnila očekávání - smažené potraviny jsou křupavější a méně nasáklé olejem.

25. únor 2019, 08:45

Ivan

#12

Fritéza + nerez košík

  • Velmi dobrá komunikace eshopu
  • Velikost
  • Skladnost napájecího kabelu (je schován v zadní části přístroje)
  • odtok oleje přes hadičku
  • desing

16. leden 2019, 13:20

Jiří

#13

17. prosinec 2018, 13:09

1

Vaše hodnocení produktu.

(nebude zobrazen)

Hodnocení

Odeslat
banner Komfortní doprava