Naše prodejna je otevřena pro výdej objednávek a servis dle standardní otevírací doby.

Hlavní nabídka

Recenze k Set-top-box AB CryptoBox 702T mini HD

Zajímají Vás názory a recenze na Set-top-box AB CryptoBox 702T mini HD? U nás má zatím hodnocení 4.4 z 5 hvězdiček od 18 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Set-top-box AB CryptoBox 702T mini HD. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Set-top-box AB CryptoBox 702T mini HD i vy.

Set-top-box AB CryptoBox 702T mini HD

599 Kč

Hodnocení (1 - 20)

Petr

#1

  • Funguje přesně jak má, mám už druhý. Doporučuji.

5. duben 2021, 13:39

Monika

#2

Poměrně rychlá instalace i naladění. Návod jsem vůbec nečetla, vše šlo intuitivně.
Poměr cena /výkon se mi zdá více než výhodná. Navíc s touto \"značkou\" mám již historickou zkušenost, kdy každý přístroj byl funkčně srovnatelný se známými a o hodně dražšími značkami.
Doporučuji.

  • cena, funkce, obsluha
  • Možná bych brala menší ovladač, ale zase pro starší lidi je větší ovladač pohodlnější. Takže to je jen o pocitu.

15. červenec 2020, 07:01

Josef

#3

velky problem pri instalaci: zbytečny kabel s s displeje dalo se vyřešit levněji nicméně to kupodivu funguje

16. červen 2020, 00:06

Miloš

#4

  • výborný produkt,slouží k účelu pro který jsem si ho koupil. Naprostá spokojenost.
  • Nic jsem nezjistil

6. květen 2020, 06:35

Michal

#5

  • Rychlí, přehrává většinu avi a mkv formátů.
  • Pomalý start.

17. duben 2020, 08:18

Petr

#6

13. duben 2020, 10:04

Miroslav

#7

26. březen 2020, 09:57

Jiří

#8

11. březen 2020, 19:24

Martina

#9

6. únor 2020, 06:47

Martin

#10

  • Rychle nabíha
  • Cena
  • EPG

3. únor 2020, 16:13

Milan

#11

  • Přehledné menu a informace o pořadech
  • Intuitivní řazení kanálů
  • Nepřehřívá se

28. leden 2020, 20:17

Jiří

#12

  • Přehledné menu a program vysílaných pořadů
  • Citlivost na signál

27. leden 2020, 05:51

Daniel

#13

  • Hezká grafika
  • Nepřehřívá se
  • Celkově přehledné
  • Rychlé uspořádání programů

14. leden 2020, 10:06

Ivana

#14

3. leden 2020, 21:29

Petr

#15

25. prosinec 2019, 20:22

Tomas

#16

  • přehledný větší ovladač
  • přehledné EPG menu apod
  • pomalu nabíhá
  • po několika dnech se začal zasekávat, pomohlo jen několikahodinové vypnutí, nakonec už ani to ne, vráceno, možná byl jen problém tohoto kusu

22. prosinec 2019, 21:42

Miroslav

#17

  • pěkný, dobře padnoucí do ruky ovladač
  • nehledal jsem

17. prosinec 2019, 09:59

Daniela

#18

Spokojenost . Doporučuji

13. prosinec 2019, 06:43

1

Vaše hodnocení produktu.

(nebude zobrazen)

Hodnocení